Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester City: 17 esztendős támadóval erősítenének! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City együttese leigazolná az Espanyol támadóját, Mateo Fernándezt. Pep Guardiola a 17 esztendős csatárban Sergio Agüero hosszú távú pótlását látja.

Pep Guardiola korábban beszámolt arról, hogy elsősorban a koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek miatt nem egy méregdrága igazolással szeretné pótolni a szezon végén távozó Sergio Agüerót. A spanyol mester azt is kilátásba helyezte, hogy senkit sem igazolnak az argentin csatár helyére, ám a The Sun értesülései szerint azért egy fiatal tehetséget mégiscsak kinézett magának a tréner. Az angol források alapján Guardiola kiszemeltje nem más, mint az Espanyol U19-es csapatában szereplő Mateo Fernández, akiben a menedzser Agüero hosszú távú helyettesét látja. A 17 esztendős támadót a hírek szerint azért szeretné a csapatában tudni a City trénere, mert kellően technikásnak és fizikálisan erősnek tartja, azon kívül, hogy a csapatjátékból is aktívan kiveszi a részét.

Az adottságain felül még az is Fernández felé billentheti a mérleg nyelvét, hogy ugyan ő Spanyolországban született, de a szülei angol nemzetiségűek, így akár már a nyáron visszatérhet a szigetországba.