Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: már a sajtó is Ronaldot támadja

A Juventus hosszú évek után elbukta az olasz bajnoki címet az egyre félelmetesebb erőt képviselő Internazionaleval szemben. A torinóiak sztárja, Cristiano Ronaldo pedig folyamatosan össztűz alatt áll, lévén frontemberként egyre érdektelenebb játékot mutat.

Érdektelen játékot mind saját maga, mind a szurkolók és a nagyvilág felé. Ronaldo elképesztően gyenge formát mutatott tegnap este az AC Milan elleni rangadón. A hazai vereséggel ráadásul már a Bajnokok Ligája-indulása is veszélybe került a Juventus-nak, amely aligha tudná megtartani agyonfizetett sztárját.

Egyébként is sok hír szól arról, hogy az anyagilag megszorulni látszó Juve akár meg is szabadulhat a portugál támadótól, akinek 37 esztendősen jár lesz a szerződése jövőre.

A Tuttosport már most teljesen ellenségesen fogalmaz Ronaldoval kapcsolatban, mintegy megágyazva a vele kapcsolatos közös ellenérzéseknek. A sportlap kiemeli, hogy az első félidőben labdába sem ért a Milan térfelén tegnap, sőt az első kapura lövéséig a 68. percig kellett várni. A Tuttosport szellem nélküli testként emlegeti Ronaldot, akinek így teljesen kérdőjelesnek tűnhet a Juventus-ban.

Cristiano Ronaldo 2018-ban érkezett a Juventus csapatához. Az olasz rekordbajnok 117 millió eurót fizetett érte a Real Madrid számára.