Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool az Inter támadóját nézte ki – sajtóhír

Szigetországi sajtóinformációk szerint a mérsékelt idény után komoly változásokat fontolgat keretében a Liverpool csapata, és nem kizárt, hogy valamelyik sztárcsatár hamarosan elhagyhatja az Anfield Roadot, mivel egy igazán nagyágyú leigazolását kezdtek el dolgozni…

A 90min információi szerint a Liverpool csapata komolyan fontolóra vette az olasz bajnok Inter csapatának argentin gólfelelőse, Lautaro Martínez nyári leigazolását, miután a tehetséges támadót a közelmúltban már a Barcelona és a Real Madrid csapataival is hírbe hozták.

A 23 éves támadó minden sorozatot figyelembe véve 21 találatot szerzett az elmúlt szezonban az Inter színeiben, azok után, hogy az első európai szezonjában 9 gólig jutott. Az aktuálisan futó idényben Martínez 36 fellépés alatt 16 bajnoki gólt szerzett, összességében pedig 18 alkalommal volt eredményes Romelu Lukaku szárnysegédjeként. Aktuális szerződése 2023-ig köti őt a milánói egylethez, és a hírek szerint már előrehaladott tárgyalásokat folytat klubjával a megállapodás megújításáról. Mindez persze megfelelő összeg ellenében nem lehet akadálya az átigazolásának, de bizonyára nagyjából 100 millió euró körüli összeget kéne kicsengetni érte.

A tehetséges csatár az Inter előtt nevelőcsapatában, az argentin Racing Club színeiben tevékenykedett, 2018-as debütálása óta pedig 21 mérkőzésen 11 gólt szerzett az argentin válogatottban.