Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: így nézett ki Marvin Park lába Machis rúgása után – FOTÓ

A Real Madrid csütörtök este fölényes, 4-1-es győzelmet aratott a Granada ellen, így életben tartotta bajnoki reményeit. A kezdőbe Zinedine Zidane több fiatal Castilla-játékost is nevezett, akiket nem kíméltek az ellenfél játékosai. 

Marvin Park szó szerint vérét adta a Granada elleni győzelemhez csütörtök este, mivel egy szabálytalanság után nagyon csúnya sérülést szenvedett a lábszárán, ami miatt le is kellett cserélni a szünetben.

A Real Madrid fiatal játékosa megiramodott a labdával a 25. percben, majd jött a Granada támadója, Machis aki nagyon csúnyán elkaszálta, ám még egy sárga lapot sem kapott a megmozdulásáért. 

A mérkőzés után megjelent a sajtóban egy kép Marvin lábáról, és egy mély és hosszú vágás éktelenkedik a játékos vádlijától kezdve a sípcsontjáig. Ezek után teljesen érthetetlen, hogy miért nem szankcionálta Jesus Gil Manzano az esetet, a játékvezető még le se fújta a szabálytalanságot. 

Marvin azonban még sérülten is letette a névjegyét a pályára, és még kiosztott egy asszisztot is Rodrygónak, amivel akkor már két góllal ment a Real Madrid.

Marvin eddig négy alkalommal lépett pályára a felnőtt csapatban ebben a szezonban és összesen 132 percet töltött a pályán.