Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Zidane ‘a végsőkig küzdelemre’ buzdította csapatát!

A Real Madrid Granada elleni, csütörtöki győzelmét követően szokásához hűen ezúttal is optimista volt Zinedine Zidane, aki a végsőkig küzdelemre buzdította játékosait. 

A tartalékos Real Madrid könnyed győzelmével jelezte, hogy bizony komolyan gondolja, hogy az utolsó pillanatokig versenyben akar maradni a bajnoki címért. Zidane szerint nem is tehetnek mást, harcolni és küzdeni fognak a végsőkig.

“Innen kell folytatnunk tovább! Két meccsünk van még hátra, minden tőlünk telhetőt bele fogunk adni!” – Idézi a blancók trénerét az As című sportnapilap.

“Négy gólt szereztünk, de emellett nagyon jól futballoztunk, és nem csak támadásban, védekezésben is. Komplett teljesítményt láttam a csapatomtól! 90 percen át koncentráltan játszottunk, csupán egy pillanatra engedtük közelebb az ellenfelet. Úgy gondolom újfent megmutattuk az igazi karakterünket, és azt, hogy az utolós pillanatokig ott akarunk lenni a bajnoki versenyfutásban!” – Folytatta Zidane, majd kihangsúlyozta még egyszer saját és csapata motivációját.

“Nincs más dolgunk, mint ugyan ilyen elánnal, intenzitással és akarattal futballozni tovább! Ahogy már mondtam, az utolsó pillanatig harcolni fogunk!” – Így a francia mester.