Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Al-Hilal csapatába szerződhet az Everton szélsője – sajtóhír

A játékos elégedetlen jelenlegi helyzetével, így távozni szeretne, angol sajtóinformációk szerint pedig egy számára kiváló ajánlat be is futott érte Ázsiából.


Az Everton balszélsője, Bernard jelezte távozási szándékát a vezetőség felé miután az új igazolások végett kegyvesztetté vált és a szezonban alig kapott esélyt a bizonyításra.

A 28 éves játékos iránt lenne is érdeklődő, a Szaúd-arábiai Al-Hilal csapata, aki 8 millió eurót ajánlott a Kékeknek a 14-szeres brazil válogatott labdarúgóért. Bernard maga vevő lenne az ajánlatra, ugyanis a hírek szerint nem kevés fizetést tehetne zsebre évente, ha az ázsiai csapathoz szerződne.

A mozgékony szélső 2018-ban csatlakozott az Evertonhoz a Sahtar Donyecktől teljesen ingyen, mivel lejárt a kontraktusa az ukránoknál. Az első két idénye alatt stabil kezdőnek számított, majd a jelenleg futó szezonban került ki Carlo Ancelottinál a kezdőből, és ami a nagyobb probléma, hogy csereként sem sűrűn számolt vele az olasz szakember. Összesen 83 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a Kékeknél, amelyeken 8 gólt és 7 gólpasszt jegyzett.