Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: 16 esztendős orosz tehetséget szemeltek ki! – Sajtóhír

Az orosz Sport-Express értesülései szerint az FC Barcelona nagyon közel áll az egyik legnagyobb orosz tehetségnek tartott Sergey Pinyaev szerződtetéséhez. 

Az orosz másodosztályban szereplő Chernatovo 16 esztendős tehetségének már fiatal kora ellenére 2022-ig szerződése van a jelenelgi klubjával, ahol 15 évesen, 9 hónaposan és 10 naposan már debütált a felnőttek között – Az idei szezonban pedig már 30 (!) felnőtt bajnokin lépett pályára.

A mértékadó transfermarkt.de által 500.000 euróra taksált játékos szerződtetéséről állítólag már tárgyalt is a két klub, közel járva a végeleges megállapodáshoz. Pinyaev eközben saját Twitter csatornáján már utalt is Barcelonára: “Leo (Messi) olvasta a híreket, hívott is már, kérdezte mi történik pontosan.” – Írta a közösségi médiában.

A Sport-Express szerint a katalánok a nyáron szerződtethetik az orosz U17-es válogatott játékost, akit egy idényre kölcsönadnának az orosz élvonalbeli Khimki együttesének, hogy azt követően megerősödve érkezzen majd Barcelonába.