Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A City a favorit a Spurs távozó ászáért – sajtóhír

Noha a minap Pep Guardiola nem volt hajlandó válaszolni a Manchester City lehetséges nyári sztárigazolásával kapcsolatban, a szigetországi sajtó úgy tudja, hogy a Tottenham távozó csillaga igenis az angol bajnokság (Premier League) idei győzteséhez tart…

A The Times megalapozott forrásaira hivatkozva azt állítja, hogy a Tottenham csapatától a közelmúltban a távozását kérő Harry Kane az iránta érdeklődő topcsapatok közül leginkább a Manchester City együttesét favorizálja.

A Spurs 27 esztendős saját nevelésű játékosa jelenleg már a nyolcadik szezonját tölti a londoniak első csapatában, és a 2017-2018-as szezonbeli 30, valamint az azt megelőző évben repesztett 29 gólos PL-szezonját mostanság már meg sem tudja közelíteni, sokak szerint azért, mert klubot szeretne váltani. Kane az utolsó három szezonjában többször bajlódott sérülésekkel is, kevesebb lehetőség jutott számára, így két évvel ezelőtt 17, tavaly 18, az aktuálisan zajló idényben pedig eddig 21 találatot jegyzett a bajnokságban.

Az angol válogatott kapitánya és a 2018-as vb-gólkirály ugyanakkor minden sorozatot figyelembe véve 334 mérkőzésen 220 gólt szerzett a Tottenham színeiben, amely mindenképpen tekintélyt parancsoló mutató.

Korábbi szigetországi sajtóértesülések szerint hazájából a Chelsea, a Manchester United és a Manchester City egyaránt szívesen látná őt soraiban.