Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Sevillától igazolna a Tottenham Hotspur – sajtóhír

A Spurs az idei gyenge szereplés következtében erősítene támadósorán, hogy a következő idényben a legjobb négyben tudjanak végezni. Vagy esetleg ő lehet Harry Kane pótlása?


Angol sajtóértesülések szerint a Tottenham a Sevilla gólvágóját, Youssef En-Nesyrit szerződtetné, akit valószínűleg nehéz lesz elcsábítani a spanyol csapattól, ugyanis egyik legjobbjukról van szó, ennek következtében megfogják kérni az árát.

A londoni együttes jövőre előrébb szeretne végezni a szezon végeztével, éppen ezért erősítenék meg támadósorukat. A marokkói válogatott labdarúgó jelenlegi piaci értékét 30 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.de, szerződése 2025-ig szól az andalúziai klubbal, éppen ezért jóval többet kellene fizetni, mint amennyit ér a 23 éves csatár. En-Nesyri a 2020/21-es szezonban 51 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 24 gólt jegyzett.

Amennyiben létrejönne a transzfer a spanyolok és angolok között, az előrevetítheti azt is, hogy a Spurs jelenlegi klasszis gólgyárosa, Harry Kane tényleg elhagyja a csapatot a nyár folyamán, azért keresik már most a helyettesét.