Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: maradni akar a friss kupagyőztes tréner

Ahogyan arról beszámoltunk, a Juventus csapata szerda este az Atalanta 2-1-es legyőzésével elhódította az Olasz Kupát, mellyel a torinóiak sokat bírált trénere is elégedett lehetett…

 

A Juventus a korai BL-búcsú az olasz bajnokságbeli (Serie A) mérsékelt szereplés ellenére megnyerte a Coppa Italia 2020-2021-es kiírását, ezzel az egykori világbajnok játékos, Andrea Pirlo az Olasz Szuperkupa után a második trófeáját szerezte edzőként:

“Persze, hogy megerősíteném magamat a vezetőedzői pozícióban. Gyerekkorom óta imádom a labdarúgást és továbbra is szeretni fogom. A klub kezében van a döntés, de én szeretném folytatni. Szeretem ezt a klubot, de meglátjuk, milyen döntés születik”

– jegyezte meg a jövőjével kapcsolatban a 42. születésnapját éppen tegnap ünneplő szakember, akinek további sorsáról várhatóan jövő hétfőn fog dönteni az olasz rekordbajnok vezérkara.

A Juventus a Serie A zárófordulóját az ötödik helyről várja, és a Bologna vendégeként fog pályára lépni, de az előttünk álló csapatok botlására is szükségük van ahhoz, hogy ne maradjanak le a jövőévi Bajnokok Ligája-indulásról.