Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcelona mindenben megegyezett a klasszis csatárral – sajtóhír

A nemzetközi átigazolások terén mindig jól értesült olasz újságíró, Fabrizio Romano információi szerint a Manchester Citytől távozó Sergio Agüero mindenben megegyezett a Barcelonával.

Fabrizio Romano arról számolt be pénteken, hogy a Manchester Citytől 10 év után távozó Agüero mindenben megegyezett szerződéséről a katalán egyesülettel, és 2023 nyaráig ír alá. A fizetés összegéről nem esik szó, egy bizonyos bónuszról azonban igen, amelyet akkor kapna meg az argentin játékos, ha Bajnokok Ligáját nyer a Barcával.

Agüero 2011-ben igazolt át az Atlético Madridtól a Manchester Cityhez, amelyben eddig 388 találkozón 258 gólt és számos trófeát, köztük öt Premier League-címet szerzett. Korábban azt nyilatkozta, hogy addig szeretne maradni Manchesterben, amíg sikerül megnyernie a Bajnokok Ligáját. Erre az utolsó idényében hatalmas lehetősége nyílik, hiszen a City bejutott a sorozat döntőjébe.

A 32 éves támadó lehetséges szerződtetése mellett Fabrizio Romano még egy hírt közölt a Barcelonával kapcsolatban: a Lyontól jó eséllyel távozó holland válogatott támadó, Memphis Depay is előrehaladott tárgyalásokat folytat a katalán klubbal, és mivel a szerződése az idény végeztével lejár, ő is ingyen írhat alá.