Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az MLS-ben köthet ki a Juventus veterán klasszisa – sajtóhír

A legfrissebb olasz sajtóértesülések szerint a Juventus lejáró szerződésű veterán klasszisa nem maradt többé a torinói klub alkalmazásában, az idény végén maga mögött hagyja az olasz rekordbajnokot…

 

A La Gazzetta dello Sport információi szerint a lejáró szerződésű Giorgio Chiellini arra készül, hogy nem hosszabbítja meg kontraktusát a Juventus csapatával, hanem szabadúszóként az MLS-be fog szerződni a nyáron. A lap úgy tudja, hogy a rutinos hátvéd hétfőn fog tárgyalóasztalhoz ülni a klubelnök Andrea Agnellivel, hogy megvitassák a jövőjét.

A 36 éves rutinos védő az előző szezonban hosszú hónapokat hagyott ki térdszalag-szakadása miatt, és a mostani szezonban is rendszeresen kisebb-nagyobb sérülések hátráltatták, az aktuális idényben eddig csupán 16 bajnokin tudott csapata rendelkezésére állni, és 24 tétmeccsen szerepelt.

Chiellini 2005 óta már több mint 500 tétmérkőzésen lépett pályára az “Öreg Hölgy” színeiben, míg a Serie A-ban a közelmúltban tudta le 400. fellépését a klub szerelésében. Pályafutása korábbi szakaszában a Livorno és a Fiorentina csapataiban szerepelt. A tapasztalt labdarúgó az olasz nemzeti válogatott mezét 2004-es debütálásától kezdődően 105 alkalommal húzhatta magára. Karrierje nagy részében elkerülték őt a súlyosabb sérülések, mostanában azonban már egyre több probléma hátráltatta őt, azonban úgy tűnik, hogy karrierjét még nem kívánja befejezni.