Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A klublegenda szerint Zidane-t nem érheti kritika!

A blancók korábbi ikonja, Iker Casillas szerint Zindedine Zidane-t nem érheti kritika függetlenül attól, hogy könnyen lehet, hogy az idény trófea nélkül ér véget Madridban. 

Mint ismert, a Real Madrid még bajnok lehet, ha jobb eredményt ér el, mint a városi rivális Atlético Madrid. Erről a bajnoki versenyfutásról is elmélkedett a 40. születésnapját a minap ünneplő Iker Casillas.

“Nagyon szeretném, ha a Real Madrid a fordul után a tabella élén állna! Remélem, hogy a Valladolid segít majd ebben! Sok szerencsét kívánok a csapatnak, izgalmas hétvége vár mindenkire!” – Kezdte Casillas a Radio Marcának adott interjújának ide vonatkozó részét.

“Ha a csapat lemarad a bajnoki címről, azt sokan Zidane hibájaként emlegetik majd… De mégis miért?! Szerintem Zidane nem hibáztatható egyedül semmiért.  Amit elért a csapattal, az egészen elképesztő! Nem érheti kritika, főleg nem olyan, amely egyetlen ember nyakába varrná azt, hogy a csapat netán trófea nélkül marad a szezonban.” –  Fogalmazta meg egyértelmű véleményét Casillas.