Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyolország: Sergio Ramos kihagyhatja az Európa-bajnokságot? – Sajtóhír

Spanyolországi lapértesülések szerint a Real Madrid sérülésből épülgető csapatkapitánya erősen gondolkozik azon, hogy ott legyen-e a nyári Európa-bajnokságon… 

A spanyol sportlapokban pénteken megjelentek szerint a Real Madrid csapatkapitánya ugyan felépülne a válogatott összetartására, ám sem ő, sem pedig Luis Enrique szövetségi kapitány nem teljesen biztos abban, hogy Ramos szerepelne is a kontinenstornán.

Az El Chiringuito újságírója, Javier de la Pena szerint a klasszis hátvéd és Luis Enrique vasárnap találkozik is egymással, hogy személyesen tárgyalják meg Ramos kerettagságát.

“Ez egy olyan megbeszélés lesz, amelyet mindketten, különösen Luis Enrique szorgalmaznak. Sergio Ramos Luis Enrique csapatkapitánya, a szövetségi kapitány pedig tudni akarja, hogy kapitánya minden készen áll-e az Európa-bajnokságra, teljesen felépült-e sérüléséből! Luis Enrique is tudja, hogy Ramos szeretne ott lenni az olimpián is, így tudni akarja, játékosa végleges döntését!” – Idézi a madridi As című lap Javier de la Penát.

Mint ismert, a páratlanul sikeres karriert maga mögött tudható Sergio Ramos éremgyűjteményből jóformán egyedül a olimpiai arany hiányzik, ami extra motivációként mozgatja a már 35 esztendős klasszist.

Ahogyan az El Chiringuito beszámolójában is fogalmaztak, ‘Ramos a tokiói játékokon mindenképpen ott akar lenni, éppen ezért, ha felépülése mégse a tervek szerint zárulna, akár még az Eb-szereplését is kész beáldozni.’

Érdekes feltevés, persze ahogy mondani szokás, Mi a legtöbb pénzt azért arra tennénk, hogy Sergio Ramos vezeti majd ki mindkét tornára a spanyol válogatottat…

 

A spanyol válogatott végleges európa-bajnoki keretét május 24-én, egy nappal a Sergio Ramos – Luis Enrique találkozót követően jelölik ki!