Barcelona: Messi meghozta a döntését – sajtóhír

A bajnokság utolsó fordulójában esedékes mérkőzést kihagyó Lionel Messi megbízható sajtóinformációk szerint meghozta várva várt döntését a pályafutása jövőjével kapcsolatban…

Az átigazolási szakértő Asraf Ben Ajad úgy értesült, hogy Lionel Messi eldöntötte, hogy nem megy sehova, hanem rövidesen meghosszabbítja lejáró szerződését a Barcelona csapatával.

Mint ismeretes, a hatszoros aranylabdás a mostani szezont megelőzően benyújtotta távozási szándékát a vezetőségnek, melyet azonban elutasítottak és csak a 700 millió eurós kivásárlási ára megfizetése esetén engedték volna el. Több csapat is szívesen látta volna, azonban ezt a csillagászati összeget érthető módon senki nem tudta megfizetni, így Messi végül úgy döntött, hogy a szabályok szerint kitölti szerződését és még egy évet marad a katalán csapat alkalmazásában. Ugyanakkor a korábbi elnök, Joan Laporta visszatérésével már eddig is sokan biztosra vették, hogy nyáron is maradni akar majd a Barcelona csapatánál.

A minap hosszabb interjút adó Messi pályafutása során nyolcadik alkalommal hódította el a spanyol bajnokság (La Liga) legjobb góllövőjének járó Pichichi-trófeát, miután 30 gólt szerzett a 2020-2021-es bajnoki idényben.