Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG-be akar igazolni a francia csodatini – sajtóhír

Helyi sajtóértesülések szerint napjaink legnagyobb francia tehetsége tájékoztatta klubját, hogy nyáron át akar igazolni az iránta már jó ideje érdeklődő Paris Saint-Germain csapatához…

Az RMC Sport beszámolói szerint a francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Rennes csapatának tehetséges játékosa, Eduardo Camavinga tájékoztatta klubját, hogy nem fogja megújítani jövő nyárig érvényes szerződését, és mielőbb át szeretne igazolni a Paris Saint-Germain együtteséhez.

A breton gárda korábban mintegy 100 millió euróban állapította meg 18 éves középpályása eladási árát, miután a párizsiak mellett a Real Madrid és Manchester United is élénken érdeklődött iránta, ám most, hogy a labdarúgó közölte a szándékait, könnyen lehet, hogy kénytelenek lesznek ennél olcsóbban is megválni tőle. Camavinga általános piaci értékét a nemzetközi mértékadó Transfermarkt portálja 60 millió euróra becsli.

Az angolai származású Camavinga fiatal kora ellenére már 2019-ben bemutatkozhatott a francia U21-es válogatottban, tavaly pedig három meccsen már a felnőtteknél is szerepelt, ugyanakkor Didier Deschamps Európa-bajnoki keretébe nem került be. A 2019-2020-as kiírásban lett alapembere a Rennes együttesének, melynek  színeiben 25 bajnokin és négy El-találkozón is szóhoz jutott, a múlt hétvégén befejeződött idényben 33 francia bajnoki mérkőzésen szerepelt.