Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Serie A-ban köthet ki a Real Madrid kegyvesztettje – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint a Real Madrid csapatánál egyre többet bírált és egyre inkább távozásra ítélt egykori sztárigazolás könnyen lehet, hogy egykori menedzsere kezei alatt köthet ki a nyáron…

 

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portál értesülései szerint az AS Roma csapata újonnan kinevezett vezetőedzője, José Mourinho kedvéért hajlandó lenne kölcsönvenni a portugál mester egykori kedvelt játékosát, a szebb napokat is látott Eden Hazard-t a Real Madrid csapatától.

A 30 esztendős belga szélső két évvel ezelőtt 100 millió eurós átigazolási díj és további bónuszok ellenében egy világrengető igazolás keretein belül tette át székhelyét a Chelsea-től a “királyi gárdához”. Hazard madridi kalandja azonban egyelőre csúfos baklövésnek bizonyult mindkét fél részéről, hiszen a játékos gyakorlatilag folyamatosan különböző sérülésekkel bajlódik, első szezonjában 22, a másodikban 21 tétmérkőzésen lépett pályára.

A tékozló játékost jobbára csak csereként vették őt számításba, mivel mire az egyik sérülésből felépülve formába lendült volna, rendszerint újra megsérült, így Madridban egyre inkább kezd betelni a pohár vele szemben. A belga légiós eddig mindössze öt gólt szerzett a “blancók” soraiban. Hazard korábban a francia Lille-ben játszott még a londoniakat megelőzően, így a Serie A merőben új kihívás lenne számára.