Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! – A francia bajnoktól igazol az AC Milan

A neves olasz újságíró, Fabrizio Romano hivatalos twitter oldalán keresztül számolt be arról, hogy a Lille OSC francia válogatott kapusa, Mike Maignan az AC Milanban folytatja pályafutását…

A Lille 26 esztendős hálóőrével, Mike Maignan-nal erősítheti meg a keretét a Milan – értesült róla Fabrizio Romano. Az olasz újságíró úgy tudja, a két klub már minden megegyezett egymással. A francia válogatott portás hamarosan áteshet az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálaton. Amennyiben ez sikeres lesz, 2026-ig szóló szerződést írhat alá, az AC Milan pedig 13 millió eurót fizethet érte. Ez az össze bónuszokkal együtt további 2 millióval növekedhet. 

Mike Maignan az elmúlt években kétségtelenül a Ligue 1 egyik, ha nem a legjobb kapusává nőtte ki magát. Ez mi sem bizonyítja jobban, hogy a 2018/2019-es szezonban a legjobbnak választották meg saját posztján. Továbbá természetesen neki is hatalmas szerepe volt a Lille idei bajnoki címében. A fiatal portás egyébként ott lesz az idei Európa-bajnokságon. Az ő esetleges szerződtetése miatt komoly kérdés vetődik fel valószínűleg minden AC Milan drukker fejében. Ez azt jelenteni, hogy Donnarumma távozik?