Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo: “Elértem a céljaim a Juventusnál!”

Érdekes üzenetet tett közzé nemrég közösségi oldalán a Juventus portugál sztárja, Cristiano Ronaldo. A “Zebrák” klasszisa azt mondta, hogy minden célját elérte a Juventusnál, ami felerősíti a pletykákat, miszerint távozni szeretne a csapattól.

Mint arról beszámoltunk, Cristiano Ronaldo nem szerepelt a kezdőcsapatban, és később sem lépett pályára a Juventus utolsó bajnokiján a Bologna ellen, de a csapat nélküle is megszerezte a Bajnokok Ligája indulást érő 4. helyet. A portugál támadó a mérkőzést követően Instagram oldalán gratulált a bajnoki címet begyűjtő Internek, valamint elmondta, hogy minden célját elérte a Jueventusnál.

Minden topjátékos életében és karrierjében vannak hullámhegyek és hullámvölgyek. Évről évre fantasztikus csapatokkal, kiváló játékosokkal és komoly célokkal néztünk szembe, szóval a lehető legjobb teljesítményünket kellett nyújtanunk mindig, hogy megfeleljünk az elvárásoknak. Ebben az évben nem tudtuk megnyerni a Serie A-t, gratulálok az Internek, megérdemelték a trófeát. Ugyanakkor értékelnem kell mindazt, amit csapatként elértünk, és azt is, amit egyénileg elértem. Az Olasz Szuperkupa, az Olasz Kupa és a Serie A aranycipője boldogsággal tölt el, főleg egy olyan országban, ahol semmit sem könnyű megnyerni. Ezekkel az eredményekkel elmondhatom, hogy elértem azokat a célokat, amiket kitűztem magam elé az első nap, amikor Olaszországba érkeztem. Megnyerni a bajnokságot, a kupát, a szuperkupát, valamint a bajnokság legjobb és legeredményesebb játékosa címet is megszereztem, abban a sajátos futballkultúrával rendelkező országban, ahol rengeteg elképesztő játékos és óriási klubok vannak.

Szóval nagyon büszke vagyok arra, amit elértem eddig a karrierem során. Angliában, Spanyolországban és Olaszországban is megnyertem a bajnokságot, a kupát és a szuperkupát. Angliában, Spanyolországban és Olaszországban is megválasztottak a legjobb játékosnak, a legjobb góllövő címet is begyűjtöttem mindenhol, valamint mind a három országban lőttem legalább 100 gólt . Semmi sem hasonlítható össze azzal az érzéssel, hogy maradandó nyomot hagytam azokban az országokban, ahol játszottam és boldogságot okoztam a klub szurkolóinak. Ezért az érzésért dolgozom és ezért fogok hajtani egészen az utolsó napig. Köszönöm mindenkinek, aki részese volt ennek az utazásnak!

Cristiano Ronaldo 2018 nyarán igazolt a Juventushoz, amelynek színeiben 133 mérkőzésen 101 gól és 22 gólpassz a mérlege. Ugyan szerződése 2022 nyaráig köti aktuális csapatához, ebből a megnyilatkozásából is úgy tűnik, hogy 3 szezont és 5 trófeát követően továbbáll Torinóból.