Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING: döntött sorsáról, távozik a Real Madrid legendája! – sajtóhír

A spanyol élvonalbeli bajnokságban szereplő Real Madrid ikonikus játékosa, Marcelo úgy határozott, hogy nem kíván újabb idényt eltölteni a Királyi Gárdánál – legalábbis a Marca című nemzeti sportújság értesülése szerint.

A 33 esztendős balhátvéd az utóbbi két szezonban parkolópályára került Zinedine Zidane gépezetében, ugyanis Ferland Mendy kiszorította őt a kezdőcsapatból – ráadásul a jelenlegi formák alapján úgy tűnik, hogy még az ifjú Miguel Gutiérrez is Marcelo előtt jár a sorban.

Marcelo szerződése a következő szezon végéig szólna, ám ő már idén nyáron klubot váltana a több játéklehetőség reményében; jóllehet, a Real felajánlotta a rutinos futballistának az esetleges maradást.

A brazil válogatott Marcelo legendás alaknak számít Madridban, ugyanis a habfehéreket már több mint 14 éve erősíti – ezalatt számos trófeát begyűjtött, többek között négy Bajnokok Ligája-serleget is. Arról egyelőre nincsenek konkrét információk, hogy a labdarúgó melyik együtteshez csatlakozhat majd, értékét a Transfermarkt 10 millió euróra becsüli.