Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético Madrid: Simeone argentin irányítót csábítana csapatához – sajtóhír

Megbízható forrás szerint megannyi olasz és angol csapat mellett immár a friss spanyol bajnok is élénken érdeklődik az Udinese kiválóságának nyári megszerzése iránt…

 

Az olasz átigazolási szakértő Gianluca Di Marzio információi szerint az iránta már jó ideje érdeklődő olasz és angol topcsapatok mellett a Diego Simeone által vezetett Atlético Madrid is szívesen látná soraiban az Udinese argentin válogatott irányítóját, Rodrigo De Pault.

A 26 esztendős argentin zsugás négy évvel ezelőtt mindössze 3 millió euróért került a Friuli csapathoz a spanyol Valenciától. Azóta minden sorozatot figyelembe véve 184 találkozó alatt 34 gólt szerzett a Bianconeri szerelésében. De Paul a klubcsapatában mutatott megbízható játéka révén 2018-ban az argentin válogatottban is debütálhatott, és azóta már 21 alkalommal viselhette az Albiceleste színeit. Az aktuális bajnoki szezonban kilenc találatot és tíz előkészítést regisztrált 36 pályára lépés alkalmával.

De Paul az évad elején a pletykákra reagálva elárulta, hogy az aktuális szezont mindenképpen az udineiektől fejezi be, de arról egyelőre nem tett említést, hogy a folytatást merre képzeli el. Az olasz bajnokság óriásai mellett angol és spanyol csapatok is szívesen látnák. A közelmúltban a teljesség igénye nélkül az AC Milan, az Inter, a Juventus, az AS Roma, a Liverpool vagy éppen az Atlético Madrid csapatával hozták őt hírbe.