Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Serie A-ban köthet ki a Bayerntől távozó világbajnok – sajtóhír

A legfrissebb nemzetközi beszámolók szerint a Bayern München csapatától ingyen távozó rutinos hátvéd iránt az olasz bajnokság (Serie A) egyik élcsapata mutat komoly érdeklődést…

 

A Tuttomercatoweb információi szerint a Lazio csapata le akarja szerződtetni a Bayern Münchentől távozó szabadon igazolható rutinos világbajnok hátvédet, Jerome Boatenget.

A 32 esztendős világbajnok hátvéd 2011-es foglalkoztatása óta már 364 tétmérkőzésen lépett pályára a Bayern színeiben, azonban az elmúlt két szezonban a megszokottnál jóval kevesebb lehetőség jutott neki, és jó ideje nem is szerepelt már napirendi ponton a 2020-2021-es évad végeztével lejáró szerződése meghosszabbítása sem. A korábban kiszivárgott információk értelmében Boateng ugyancsak nyitott lenne a váltásra, állítólag szívesen kipróbálná magát a Premier League-ben, de akár a Serie A is vonzó lehet számára.

A 76-szoros német válogatott Boateng korábban már a Manchester City színeiben átmenetileg belekóstolt a ködös albion labdarúgóéletébe, ám a 2010-2011-es szezonban mindössze 24 mérkőzés jutott neki az angol klubnál, azon kívül csak Németországban futballozott.