Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Számomra jó hír, hogy Ancelotti lett az edző!”

A 61 esztendős olasz tréner visszatérését általános örömmel fogadták Madridban. Így tett a Madridba szerződése óta az igazán jó formával még erősen adós Eden Hazard is.

Ki tudja, talán a 30 esztendős belga klasszis is úgy érezte legbelül, hogy Carlo Ancelotti érkezése számra is egy új lökést adhat, amely után végre úgy futballozhat, ahogyan azt saját maga, vagy a szurkolók is elvárják.

“Carlo Ancelottit mindenki ismeri! A Real Madridnál pontosan tudjuk, hogy mit adhat a klubnak. Nyert már Bajnokok Ligáját is a csapattal, ismeri a játékosokat. Nagyszerű edző, elképesztő tapasztalattal.” – Idézi a nemzeti csapat táborából nyilatkozó Hazard szavait a belga RTBF.

“Fantasztikus lehetőség, hogy Ancelottival dolgozhatunk egyet. Számomra ez remek hír! Ugyan személyesen még nem ismerjük egymást, de amiket hallottam róla, az számomra több mint meggyőző! Ancelotti nyerni akar, és mi is ezt akarjuk!” – Így Hazard, akiről azért ne gondoljuk, hogy azért üdvözölte ennyire a blancók régi-új trénerét, mert Zinedine Zidane-nal bármiféle problémája lett volna.

“Örömteli, hogy minden egyes nap Zidane-nal dolgozhattam! Kevés nagyszerűbb érzés van annál, mint amikor egy játékos edzője, a gyermekkori példaképe!” – Jegyezte meg a belga klasszis.