Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “100%-ig biztos vagyok benne, hogy maradni fog!”

Az Európa-bajnokságra készülő belga válogatott táborából Thibaut Courtois üzent a blancók szurkolóinak a spanyol fővárosban eddig finoman szólva se brillírozó Eden Hazard kapcsán.

“100%-ig biztos vagyok benne, hogy Eden maradni fog. Tudom, hogy nem akar távozni Madridból!” – Fogalmazott a hórihorgas kapus a belga Le Soirnak adott interjújában.

“Csak a madridi sajtóban beszélnek arról, hogy Eden távozni készül. Ő ehelyett végre sérülések nélkül akar futballozni akar, visszatérve a legjobb formájához, trófeákat nyerve a Real Madriddal! Mindannyian tudjuk, hogy egy ekkora klubnál milyen nyomás nehezedik egy játékosra, ha nem jól alakulnak a dolgai… Ezek a kívülről jövő hangok elbizonytalaníthatnak. Eden viszont olyannyira erős karakter, hogy ha végre 100%-os állapotban lesz, rácáfol majd a kritikákra! A Real Madridnál egyébként is könnyen kritizálnak bárkit, elég csak megnézni Gareth Bale-t,,, Bale-t is leírták már, erre megnyerte többször is a Bajnokok ligáját a klubbal!” – Folytatta Courtois, majd egy gyors jellemzést adott Eden Hazard jelenlegi állapotáról.

“Azt hiszem lassan újra a régi lesz, duzzad az erőtől, egyre jobban mozog az edzéseken, jön vissza az önbizalma is. Utoljára ilyen állapotban még a Chelsea-nél láttam őt, akkor mindannyian tudjuk, milyen formában futballozott. Fontos játékosunk lesz a válogatottnál az Eb-n, majd következhet a Real Madrid!” – Így a kapus