Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Korábbi angol bajnok kiválóság igazolt a ligába! – Hivatalos

Pályafutása végéhez közeledve Christian Fuchs is az észak-amerikai profi labdarúgóligát (MLS) választotta, miután július elsejével megszűnik a szerződése a Leicester City együttesével. 

A 35 esztendős osztrák balhátvéd 2015-ben igazolt a német Schalke együttesétől a “rókákhoz”, ahol alapembere volt a klub történelmi, 2016-os angol bajnoki címet nyerő csapatának.

A Leicesternél július elsejével lejáró szerződését meg nem hosszabbító Fuchs a közösségi médiában, saját profiljain keresztül jelentette be, hogy megállapodott a Charlotte FC együttesével.

A rutinos játékos szerződtetését természetesen a Charlotte-nál is üdvözölték. “Csapatunk keretének megerősítését folytatva, örömmel jelentjük be Christian Fuchs szerződtetését. Egy tapasztalt, igazi vezéregyéniség ő, aki hosszú évek óta a legmagasabb szinten futballozott. Vele még versenyképesebbe lehet a csapatunk! Christian sokat segíthet a tapasztalatával a keret minden tagjának.” – Fogalmazott a bejelentés pillanatában a klub sportigazgatója, Zoran Krneta.

Christian Fuchs 152 tétmérkőzésen 3 gólt és 12 gólpasszt jegyez a Leicesternél, ahonnan érdemei elismerése mellett angol bajnokként és az angol FA-kupa győzteseként távozhat.