Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AC Milan védőjét vinné a Barcelona! – sajtóhír

Egybehangzó sajtóértesülések szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona gárdája szemet vetett az AC Milan védőjére, Alessio Romagnolira. A 26 esztendős futballista iránt nem csupán a katalán sztárcsapat érdeklődik.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

A legfrissebb beszámolók alapján az AC Milan együttese a nyári átigazolási időszakban hajlandó megválni csapatkapitányától, Alessio Romagnolitól. A védő Fikayo Tomori téli érkezésével szorult háttérbe, és mivel a Rossoneri kész végleg megvásárolni Tomorit, így minden bizonnyal könnyebb szívvel engedik el Romagnolit. A 26 esztendős futballistának még egy év van hátra aktuális szerződéséből, így a Milannak még ezen a nyáron értékesítenie kell őt, ha megfelelő összeget akarnak kapni érte. A Mundo Deportivo szerint viszont az is előfordulhat, hogy játékoscsere fog lezajlani a milánói klub és a Barcelona között, a katalánok ugyanis szeretnék megszerezni Romagnolit, cserébe pedig Junior Firpo játékjogát adnák, akit már a télen is megpróbáltak leigazolni a piros-feketék. Viszont nem a Barca az egyetlen, aki érdeklődik az olasz játékos iránt, ugyanis a Manchester United, a Tottenham és a PSG nevét is emlegetik vele kapcsolatban.

Romagnoli 2015 nyara óta erősíti az AC Milant. A klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve 221 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 9 gólt és 2 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 25 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.