Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan Filippo Inzaghi új csapata! – Hivatalos

Kinevezte új vezetőedzőjét Filippo Inzaghi személyében az olasz másodosztályban (Serie B) szereplő Brescia gárdája. A 47 esztendős tréner két évre írt alá.

(Photo by Loris Roselli/NurPhoto via Getty Images)

Nem sikerült egy szezont követően rögtön visszajutnia az olasz élvonalba (Serie A) a Brescia együttesének. A csapat a 7. helyen zárta a másodosztály pontvadászatát, majd a rájátszásban a későbbi döntős Cittadellával szemben maradtak alul 1-0 arányban. A vezetőség ezt követően az edzőváltás mellett döntött, a mai nap folyamán pedig hivatalosan bejelentették, hogy a következő szezonban Filippo Inzaghi irányítja a csapatot, aki a most véget érő idényben a Beneventóval búcsúzott az élvonalból. A 47 esztendős tréner az alábbiakat mondta a bejelentés után:

Büszke és boldog vagyok, hogy a Breschiához csatlakozhatok. Először is szeretném megköszönni a bizalmat a vezetőség részéről. Egy új kaland kezdődik számomra, ahol a legjobbamat fogom nyújtani.

Inzaghi edzői pályafutása során irányította már az AC Milan, a Venezia, a Bologna és a Benevento gárdáját. Új állomáshelyén két évre kötelezte el magát.