Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Törökországba igazolt a Napoli korábbi kiválósága! – hivatalos

Bombaigazolást jelentett be a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Trabzonspor, ugyanis a hatszoros bajnok csapatnál folytatja pályafutását a Napoli szlovák legendája, Marek Hamsík…

A Trabzonspor hivatalos weboldalán és közösségi felületein keresztül tudatta, hogy leigazolta Marek Hamsíkot. A veterán szlovák támadó középpályás kétéves kontraktust írt alá új csapatával. A Napoli egykori kiválósága évente 1,5 millió eurót tesz zsebre + a szerződés magába foglal egy 700 ezer eurós aláírási bónuszt is. Hamsík az elmúlt fél évet egyébként a svéd Göteborgnál töltötte. 

Marek Hamsík komoly hírnevet a Napoliban eltöltött évei alatt szerzett. A szlovák futballista 2007 nyarán a Brescia-tól igazolt át az akkor még középmezőnyhöz tartozó, ám nagy múltú klubhoz. Hamsík 2019-ig erősítette a Napolit, ezen időszak alatt 520 mérkőzésen húzhatta fel magára a klub mezét, ezeken 121 gólt és 100 gólpasszt jegyzett. Mindent egybe véve ő lépett pályára legtöbbször a nápolyi alakulatban, illetve hozzá fűzödött a legtöbb találat is bizonyos ideig, de ezt Mertens idővel megdöntötte.