Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb játékos produkált pozitív koronavírus tesztet a spanyol válogatottnál!

Mint ismert, Sergio Busquets megfertőződött a Covid-19 betegséggel, így kikerült a La Furia Roja Eb-keretéből, most egy másik spanyol is hasonlóképpen járt.

(Photo by Angel Martinez/Getty Images)

Spanyolország válogatottja újabb pozitív koronavírusost jelentett be, a Leeds United középhátvédje, Diego Llorente kapta el a betegséget, ennek következtében ő is kikerült a La Selección keretéből, akárcsak Sergio Busquets. A hírek szerint a 27 éves védő tünetmentes, viszont a kötelező protokoll értelmében el kellett őt különíteni a többiektől. Azt egyelőre nem tudni, hogy amennyiben negatív tesztet produkál a két említett labdarúgó, akkor visszatérhetnek-e a csapathoz.

Azonban a spanyoloknál csak Llorente produkált egyedül pozitív Covid-19 tesztet, a többiek mind negatívak lettek, így Luis Enrique és csapata folytathatja a felkészülést az Európa-bajnokságra. Spanyolország június 14-én hétfőn fog megvívni a három pontért Svédország válogatottjával, és az említett két labdarúgón kívül mindenkire számíthat az 51 éves szakember.

Az Európa-bajnokság csoportbeosztásai

A csoport (Baku és Róma): Olaszország, Svájc, Törökország, Wales
B csoport (Koppenhága és Szentpétervár): Dánia, Finnország, Belgium, Oroszország
C csoport (Amszterdam és Bukarest): Hollandia, Ukrajna, Ausztria, Észak-Macedónia
D csoport (London és Glasgow): Anglia, Horvátország, Csehország, Skócia
E csoport (Sevilla és Szentpétervár): Spanyolország, Svédország, Lengyelország, Szlovákia
F csoport (Budapest és München): Portugália, Németország, Franciaország, Magyarország

Minden egyes csoportból az első két helyezett automatikusan továbbjut a nyolcaddöntőbe, a harmadik helyezettek közül pedig a négy legjobb.