Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Naby Keita bajnokságon belül válthat csapatot – sajtóhír

Jürgen Klopp irányítása alatt az elmúlt szezonban nem kapott túl sok lehetőséget, viszont Brendan Rodgers megadná neki a kellő lehetőséget. 

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

A Liverpool afrikai középpályását, Naby Keitát szemelte ki a Leicester City, akit megpróbálnak leigazolni a nyár folyamán, angol sajtóinformációk szerint.

Brendan Rodgers örülne, ha sikerülne őt szerződtetni, ugyanis lát fantáziát a guineai játékosban, hiába bajlódott sokat sérüléssel az idényben, az észak-ír szakember ennek ellenére átcsábítaná a Rókákhoz.

Keita 24 tétmérkőzést hagyott ki a szezonban sérülések miatt, és valószínűleg ennek is köszönhető az, hogy Klopp keveset játszatta őt akkor is amikor egészséges volt, így értelemszerűen nem is ragaszkodik hozzá annyira a német mester. Összesen 16 találkozón lépett pályára az afrikai labdarúgó, amelyeken csak 714 perc jutott neki, ennek következtében szívesen váltana ő is, hogy játéklehetőséghez jusson.

Jelenleg érvényes szerződése 2023-ig köti a Lierpoolhoz Keitát, értékét 32 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.de. A Rókák a hírek szerint 25 millió eurót szánnának a transzferre.