Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: honfitársa követheti Mourinhót – sajtóhír

Megbízható források szerin különleges helycserére van kilátás a Tottenham és az AS Roma csapatait irányító két portugál tréner közt…

 

Mint ismeretes, a legutóbb a Tottenham csapatánál dolgozó José Mourinho lett az AS Roma vezetőedzője, míg az átigazolási szakértő Fabrizio Romano a minap úgy értesült, hogy a “farkasoktól” távozó Paulo Fonseca hároméves megállapodást készül kötni a londoniakkal.

A korábban a Sahtar Donyecket irányító Fonseca 2019 nyarán került kinevezésre az AS Roma kispadjára, azóta minden sorozatot figyelembe véve 102 mérkőzésből 53-at nyert meg vele a csapat, ám mivel tavaly lecsúsztak a BL-indulásról, és mindez idén sem sikerült, a fővárosiak csak a hetedik helyen végeztek a Serie A-ban. A 48 esztendős portugál trénernek így két év után szednie kellett a sátorfáját, és rutinosabb honfitársa vette át a helyét az “örök városban”, ám az a furcsa helyzet állt elő, hogy úgy tűnik, hogy éppen utódja korábbi állomáshelyére készülhet.

A forrás úgy tudja, hogy a Spurs a minap hároméves szerződést kötött a Juventustól távozó Fabio Paratici sportigazgatóval.