Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Jürgen Klopp elbúcsúzott kulcsjátékosától!

Mint ismert, Gerginio Wijnaldum aláírta szerződését a Paris Saint-Germain együtteséhez. Nem sokkal a hivatalos bejelentést követően a nyilvánosság előtt búcsúzott a holland középpályástól a Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp.

Klopp egyenesen ‘Liverpool-legendának’ titulálta a “vörösöket” 2016 óta szolgáló, többek között bajnoki címhez és Bajnokok Ligája győzelemhez is segítő 30 esztendős játékost.

“A csapat már elköszönt ‘Ginitől’ az Anfielden, a szezon utolsó meccse után. A pályán külön díszsorfalat álltunk a tiszteletére, majd az öltözőben privátabb búcsú történt.” – Idézi a Liverpool honlapja Klopp szavait.

“Mindannyiunknak nehéz a búcsú, hiszen egy egészen kivételes játékos és még kivételesebb személyiség távozott tőlünk. Gini hosszú évek óta a Liverpool része volt, megtisztelő volt az edzőjének lenni. A lehető legjobb értelemben, kevés olyan futball-őrült játékost ismerek, mint amilyen ő. Az egyik legokosabb futballista, akit edzhettem, nem is beszélve a hozzáállásáról, amely minden edző álma!” – Folytatta a Livepool menedzsere.

 “Mindig emlékezni fogunk a mosolyára és arra a lendületére, amellyel mindannyiunk szívét dobogtatta. Sok sikert kívánunk neki Franciaországban, a PSG-vel. Ismerve őt, hamar be fog illeszkedni, beleszeret egy fantasztikus városba, egy nagyszerű klubba. 
A búcsúüzenetem a következő: Gini! Jöttél, láttál, mindent megnyertél! Liverpool legenda vagy, és az is maradsz örökre!” – Zárta érzelmes gondolatait Jürgen Klopp.