Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serge Aurier visszatérhet korábbi csapatához – sajtóhír

A Spurs labdarúgója kijelentette, hogy távozni szeretne az angol együttestől és szíve szerint visszatérne korábbi csapatához a francia élvonalba, angol sajtóinformációk szerint.

(Photo by James Williamson – AMA/Getty Images)

A Tottenham jobbhátvédje, Serge Aurier úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a 2022-ben lejáró szerződését, így ha pénzt akar látni belőle az angol csapat, akkor a nyáron túl kell adniuk rajta, amelyet ő is tud, ennek következtében kijelentette, hogy szeretné elhagyni a klubot. Korábbi együttese, a Paris Saint-Germain pedig igényt tartana szolgálataira a hírek szerint.

Az elefántcsontparti védő 2017-ben érkezett a PSG együttesétől 25 millió euróért az akkori edző, Mauricio Pochettino kérésére. Azóta felemás szezonjai voltak, egyszer stabil kezdő volt, egyszer pedig alig jutott szóhoz, azonban nem ez a távozásának az oka, hanem szeretne új kihívások elé nézni, amit lehet korábbi klubjánál talál meg. Ugyanis szóba hozták őt az elmúlt időszakban több alkalommal is korábbi csapatával, ahová pont az argentin mester invitálná a jobbhátvédet.

Aurier 2014 és 2017 között szerepelt a PSG-ben, a három szezonja alatt pedig 81 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 5 gólig és 15 gólpasszig jutott. A Tottenham színeiben 110 találkozón jutott szóhoz, ezeken 8 gólt és 17 gólpasszt jegyzett.