Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olcsóbban köthet ki a MU-nál a Real sztárja – sajtóhír

Egyre több szigetországi és spanyol forrás veszi készpénznek, hogy a Real Madrid rutinos hátvédje idén nyáron át fog igazolni a Manchester United együtteséhez…

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Az El Partidazo de Cope információi szerint a Manchester United csapata 52 millió font ellenében szerződtetni készül a Real Madrid együttesétől távozni készülő Raphael Varane-t, noha korábban ennél jóval magasabb átigazolási összegről írtak.

A 28 éves francia hátvéd már tíz éve szolgálja a “blancókat”, és ugyan korábban egyes források már megszellőztették a távozását, a madridi klubnál sokáig továbbra is ragaszkodtak hozzá, most mégis egyre inkább úgy tűnik, hogy beadhatják a derekukat a fokozódó angol nyomásnak. A világbajnok labdarúgó már több mint 350 tétmérkőzésen lépett pályára a “királyi gárda” színeiben, aktuális szerződése pedig még 2022-ig köti őt biztosan a csapathoz, azonban mivel nem akarja megújítani a megállapodást, még most nyáron átigazolási díj fényében válhatnának meg tőle.

Mint ismeretes, a francia védő korábban a “vörös ördögök” városi riválisa, a BL-döntős Manchester City együttese is megkörnyékezte.