Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ultimátumot kapott a Barca támadója – sajtóhír

Nemzetközi lapinformációk szerint a Barcelona csapata szeretné mielőbb döntésre vinni a csapat kétes sorsú támadójának ügyét, ezért válaszút elé állították a játékost…

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

Az ESPN értesülései szerint a Barcelona vezetősége ultimátumot adott Ousmane Dembélének, hogy döntse el, hosszabbítani akar-e a csapattal, vagy pedig eladják őt az idei nyári átigazolási időszak során.

Mint ismeretes, a 24 esztendős csatár a 2019-2020-as szezonban sérülései és formahanyatlása miatt mindössze öt bajnokin és négy BL-meccsen tudott csapata rendelkezésére állni, és csupán egyetlen találat fűződött a nevéhez. A múlt hétvégén befejeződött kiírásban viszont újra egyre hasznosabb tagja tudott lenni a csapatnak, minden sorozatot figyelembe véve 44 mérkőzés alatt 11 találatot jegyzett a 2020-2021-es kiírásban, így újra ki tudta harcolni magának, hogy csapatánál számítsanak rá.

Dembélé ennek ellenére egyelőre kevésbé tudta igazolni az előzetesen hozzáfűzött reményeket, hiszen emlékezhetünk rá, hogy 2017 nyarán 105 millió euró és további bónuszok ellenében igazolta le őt a Barca a Borussia Dortmundtól. Számos sérülése és pályán kívüli kihágása révén korábban sokszor adódtak nézeteltérései a klubon belül, de miután megannyi alkalommal hiába próbáltak meg eladni, úgy tűnik, hogy a régi-új elnök számítana a tehetséges csatárra, aki előtt adott esetben még hosszú jövő állhat a Camp Nouban.

A korábbi beszámolók szerint Dembélét a Juventus és a Liverpool csapata egyaránt szívesen látná soraiban a következő szezontól.