Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marco Rossi: “Aki most nem motivált, annak más sportágat kell választania”

A magyar válogatott keddi, Portugália elleni Eb-rajtja előtt a szövetségi kapitány és a csapatkapitány hétfő este sajtótájékoztatón vett részt…

(Photo by UEFA/UEFA via Getty Images)

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi úgy gondolja, hogy a nemzeti csapat jól felkészült a tornára, és néhány morzsát is elárult a kezdőcsapatából:

“Szalai Ádámnak már most elmondhatom, benne lesz a kezdőben, és Sallai Roland is játszani fog, készen áll fizikailag. A motivációval nem kell már sokat foglalkozni, aki most nem lenne motivált, annak más sportágat kell választania. Már alig várjuk, hogy újra pályára lépjünk és képviseljük Magyarországot. Elmondhatjuk, hogy jól felkészültünk, de erre igazából a holnap esti meccs ad választ.”

Egy olasz újságíró kérdésére válaszolva a szakember a győzelemmel kezdő Azzurri esélyei kapcsán elmondta: “Olaszország ott van a favoritok között. A negyeddöntőig eljuthat, onnan pedig már apróságok döntenek. Roberto Mancini nagyon jó munkát végez. Mióta Magyarországra jöttem, megváltozott a karrierem. Az, hogy ide eljutottam, a futball nagyszínpadára, a játékosaimnak köszönhető. Remélem, hogy a lehető legjobban tudom képviselni ezt az országot.”

Magyarország kedden 18:00-tól kezdi meg szereplését az Európa-bajnokságon Portugália legjobbjai ellen.