Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb méregdrága igazolásra készül a BL-győztes Chelsea – sajtóhír

Egybehangzó szigetországi lapértesülések szerint a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea gárdája idén nyáron egy újabb elképesztő igazolásra készül…

(Photo by Jose Coelho – Pool/Getty Images)

A szigetországi sajtó beszámolói szerint bár egyéb PL-sztárcsapatok is komolyan érdeklődött iránta, végül a Chelsea fogja leigazolni az Aston Villa kiválóságát, Jack Grealish-t mintegy 100 millió font ellenében.

A 25 éves középpályás korábban három szezonban a másodosztályban (Championship) volt a gárda húzóembere, a 2019-2020-as kiírásban pedig 41 pályára lépést számlált, mely mérkőzések alatt 10 találatot is szerzett. Az elmúlt idényben 26 bajnoki mérkőzésen hat találatot szerzett, nevét pedig már kétségkívül a PL legjobbjai között emlegetik posztján. A saját nevelésű csapatkapitány minden sorozatot figyelembe véve már több mint 200 tétmeccsen húzhatta magára a Villa szerelését.

Emlékezhetünk rá, hogy a tavalyi szezonban még leginkább a Manchester United akarta leigazolni a Villa kiválóságát, az utóbbi időben azonban már inkább a városi vetélytárs Manchester City érdeklődésével van tele a szigetországi sajtó, immár azonban a londoni “kékek” tűnnek a legnagyobb esélyesnek érte.