Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG 70 millió eurós ajánlatot készül tenni az olasz gigász hátvédjéért – sajtóhír

A francia élvonalbeli klub tisztában van vele, hogy a Serie A friss bajnoka nincs jelenleg kiváló anyagi helyzetben, így túladnának egyik legértékesebb játékosukon.

(Photo by Claudio Villa – Inter/Inter via Getty Images)

A Paris Saint-Germain hamarosan hivatalosan is megteheti az Internek a 70 millió eurós ajánlatát Achraf Hakimi játékjogáért, a FootMercato értesülései szerint.

A Serie A bajnokának tulajdonosa, Steven Zhang hiába áll jól anyagilag, azonban Kínából nem tud elég pénzt áttenni klubjába bizonyos okok miatt, így nem, hogy erősítenek majd a nyáron, hanem kulcsjátékosaitól is megválhat a milánói alakulat, hogy továbbra is finanszírozni tudják a többi labdarúgó bérét. A PSG pedig ennek tudatában próbálkozik hetek óta a marokkói válogatott jobbhátvéd szerződtetésével, azonban ez egyelőre sikertelenül zajlott. Most viszont emeltek a téten és egy 70 millió euró körüli összeget sem sajnálnának érte a hírek szerint.

Hakimi tavaly nyáron érkezett az Interhez a Real Madridtól 45 millió euróért cserébe Antonio Conte kérésre, ennek következtében az olasz edző irányítása alatt nem meglepetés, hogy kirobbanthatatlan kezdő volt a 22 éves játékos. Az elmúlt idényben 45 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, ezeken 7 gólt és 11 gólpasszt jegyzett a villámléptű jobboldali védő.