Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

EURO 2020: Christian Eriksen elhagyhatta a kórházat!

Újabb örömhírrel szolgált a Dán Labdarúgó-szövetség, miután közölték, hogy Christian Eriksen sikeres műtéten esett át, a mai nap folyamán pedig el is hagyhatta a kórházat!

(Photo by Boris Streubel – UEFA/UEFA via Getty Images)

Christian Eriksen a dán válogatott labdarúgója sikeres műtéten esett át, amelynek során egy beültethető defibrillátort kapott. A Dán Labdarúgó-szövetség közleményben jelezte, hogy az operációt követően Eriksen elhagyhatta a kórházat, és már a válogatott tagjaival is találkozott. A 29 esztendős játékos a Finnország elleni első csoportmérkőzés 43. percében esett össze, és az orvosok percekig az életéért küzdöttek. Az Inter játékosa megköszönte a rengeteg támogatást, amit a világ minden tájáról kapott:

Köszönöm a rengeteg jókívánságot, elképesztő volt látni és átélni. Az operáció jól sikerült, jól érzem magam, a helyzethez képest. Nagyon jó volt látni a srácokat, tegnap kiváló meccset játszottak. Természetesen Oroszország ellen is szurkolni fogok nekik!

A tegnapi Dánia-Belgium mérkőzésen egy perc erejéig megállt a játék, ahol a szurkolók, a játékosok és a játékvezető is Eriksent éltette. A dánok eddig két vereséggel a B-csoport utolsó helyén állnak. Az utolsó körben Oroszország ellen egy győzelemmel még lehet esélyük kiharcolni a továbbjutást.