Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kölcsönadná középpályását a Barcelona! – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint a Barcelona kész megválni a tavaly szerződtetett középpályásától, Miralem Pjanictól. A bosnyák futballistáért korábbi csapata, a Juventus érdeklődik…

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

A Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus szeretné visszacsábítani a Barcelona együttesétől Miralem Pjanicot. A középpályás tavaly nyáron távozott Torinoból az Arthur üzlet keretein belül. Ronald Koeman viszont egyértelműen nem számol a 31 esztendős futballistával, aki ugyan 30 mérkőzésen pályára léphetett, ám mindössze 1285 percet kapott. Érthető módon Pjanic is elvágyódik a katalán klubtól, a Juventus pedig mentőövet dobhat egykori játékosának. Massimiliano Allgeri ugyanis szeretne ismét együtt dolgozni a középpályással, így két évre kölcsönvennék őt, ám csak abban az esetben, ha a Barca továbbra is állja a játékos 6,5 millió eurós fizetésének egy részét.

Pjanic korábban 4 évet töltött el a Juventusnál, akik 2016-ban 32 millió euróért vásárolták meg őt az AS Romától. A “Zebrák” mezében összesen 178 mérkőzést húzott le, amelyeken 22 gólt és 41 gólpasszt tett be a közösbe.