Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Griezmann elárulta, hová igazol majd!

Még a Magyarország elleni Európa-bajnoki találkozót megelőzően Antoine Griezmann a Le Figaro című francia  adott interjút, amelyben nagyon is egyértelmű utalást tett karrierje közelgő, utolsó szakaszára.

(Photo by Alex Pantling/Getty Images)

A világbajnok játékos, mint mondta, már tudja, mit hozhat számára a jövő, Barcelona után ugyanis szeretne az USA-ban futballozni.

“A szerződésem a Barcával 2024 nyaráig szól. Azt hiszem akkor már ideális lesz az idő arra, hogy az USA-ba szerződjek.” – Kezdte Griezmann.

“Szeretem az országot, a kultúrát, az NBA-t… Szeretném még jobban felfedezni Amerikát. A családommal már beszéltünk erről, így arról is, hogy szívesen költöznénk oda. Szeretnék a ligában futballozni, egyszer megnyerni azt. Eldöntöttem, hogy a karrieremet az MLS-ben fejezném be, remélhetőleg a testem is engedi majd mindezt.” – Így Griezmann.

“Most viszont a jelenre kell koncentrálnom, hiszen könnyen elcsúszhatok. Szeretnék visszaadni a Barcának mindent azért, hogy bízott bennem, és egy ilyen szerződést kaptam a klubtól, mint a mostani!” – Tette még hozzá a a Barca kiválósága.