Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hamarosan orvosira érkezik az Atlético új igazolása – sajtóhír

A legfrissebb beszámolók szerint a spanyol bajnok Atlético Madrid együttese megállapodott új igazolásával, melyet hamarosan be is fognak jelenteni…

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

Fabrizio Romano átigazolási szakértő információi szerint az Atlético Madrid csapata 35 millió euró ellenében leigazolja az Udinese irányítóját, Rodrigo De Pault, aki a Copa América befejezése után orvosi vizsgálatokra fog jelentkezni a “matracosoknál”.

A 26 esztendős argentin karmester négy évvel ezelőtt mindössze 3 millió euróért került a Friuli csapathoz a spanyol Valenciától. Azóta minden sorozatot figyelembe véve 184 találkozó alatt 34 gólt szerzett a Bianconeri szerelésében. De Paul a klubcsapatában mutatott megbízható játéka révén 2018-ban az argentin válogatottban is debütálhatott, és azóta már 25 alkalommal viselhette az Albiceleste színeit. Az elmúlt bajnoki szezonban kilenc találatot és tíz előkészítést regisztrált 36 pályára lépés alkalmával.

De Paul az évad elején a pletykákra reagálva elárulta, hogy az aktuális szezont mindenképpen az udineiektől fejezi be, de arról egyelőre nem tett említést, hogy a folytatást merre képzeli el. Az olasz bajnokság óriásai mellett angol és spanyol csapatok is szívesen látnák. A közelmúltban a teljesség igénye nélkül az AC Milan, az Inter, a Juventus, az AS Roma, a Liverpool vagy éppen az Arsenal csapatával hozták őt hírbe.