Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Memphis Depay: “A világ legjobb csapatához csatlakozom!”

Mint arról beszámoltunk, Memphis Depay a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona együtteséhez igazolt. A holland játékos a mai nap folyamán a katalán klub hivatalos oldalán üzent a szurkolóknak.

(Photo by Tullio Puglia – UEFA/UEFA via Getty Images)

Már jó ideje sejteni lehetett, de tegnap vált hivatalossá, hogy Memphis Depay a Barcelonánál folytatja pályafutását. A holland válogatottal az Európa-bajnokságon szereplő Depay a mai nap folyamán a klub hivatalos Twitter oldalán keresztül üzent a szurkolóknak, ahol elmondta, hogy egy álma vált valóra ezzel az átigazolással:

Végre hivatalossá vált. Nagyon izgatott vagyok, hogy a Barcelonánál folytathatom a karrierem. A világ legjobb csapatához igazoltam, ezzel egy álmom vált valóra. Ennek a csapatnak vannak a legjobb szurkolói. Köszönöm a Barcelona vezetésének, hogy létrejöhetett ez a transzfer. Rendkívül büszke vagyok és mindent meg fogok tenni az együttesért, készen állok az előttem álló kihívásokra.

Depay a Lyon együttesétől távozott, ahol nem tudták egyességre jutni a felek a játékos szerződésének meghosszabbításáról. A Barca ingyen szerezte meg a 27 esztendős futballistát, aki 2 évre írt alá a katalánokhoz.