Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eb 2020: elhagyta az olaszok szállodáját a csapat egyik legjobbja

Az olasz válogatottal az Európa-bajnokságon menetelő és eddig gólt sem kapó, Gianluigi Donnarumma elhagyta az olasz válogatott központjaként szolgáló szállodát.

A 22 éves kapus valószínűleg ma esik át a PSG-be igazolása előtti kötelező orvosi vizsgálaton. Donnarumma valószínűleg nem utazik el Párizsba, mivel az Eb-n szereplő játékosoknak tilos elhagynia a buborékot, azaz nem érintkezhetnek bárkivel. Ezért is érdekes, hogy a kapus mégis engedélyt kapott a szállás elhagyására és hogy egy nagy torna alatt írhat alá új klubjához.

Donnarumma mindössze 16 évesen mutatkozott be nevelőegyüttese felnőtt csapatában, az AC Milanban. A kapusnak most nyáron jár le a szerződése a milánói csapattal és nagy közfelháborodásra nem hosszabbította meg a szerződését.

A hírek szerint jövőre még a PSG kölcsön adná a játékost, mivel a párizsiak jelenlegi kapusának, Keylor Navasnak megkérdőjelezhetetlen a helye a kapuban.

Az olaszok magabiztosan jutottak tovább a csoportjukból, Dunnarummáék még gólt sem kaptak az Európa-bajnokságon. A folytatásban Ausztria vagy Ukrajna lehet az ellenfelük.