Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított klubjával a Man. United korábbi csatára! – HIVATALOS

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Brighton & Hove Albion hivatalos közleményében tudatta, hogy egy évvel meghosszabbította Danny Welbeck szerződését…

A következő szezont is a Brighton színeiben töltheti korábban a Manchester Unitedben és az Arsenal megfordult Danny Welbeck. A 42-szeres angol válogatott csatár az előző év októberében került a ‘sirályokhoz’, Graham Potter csapatában az idény vége fele egyre jobb formát kezdett mutatni. Emiatt nem meglepő, hogy a klub ragaszkodott a megtartásához. 

Danny Welbecket nem kerülték el a komolyabbnál komolyabb sérülések pályafutása során. Ennek köszönhető nagy részben az, hogy nem futott be olyan karriert, amit megjósoltak számára annak idején. A Manchester United és az Arsenal színeiben is akadtak meghatározó, jó pillanatai. Amikor úgy tűnt, hogy most igazán berobban és formába lendül, arra mindig jött számára egy kisebb-nagyobb probléma. Welbeck ennek ellenére így is kétszeres Premier League és FA-kupa-győztesnek mondhatja magát. Emellett járhatott egy Eb-n és két vb-n.