Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sevilla: José Castro elismerte, hogy szerződést hosszabbítottak kulcsemberükkel!

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Sevilla együttesének elnöke, José Castro a klub hivatalos oldalán bejelentette, hogy 2024 nyaráig meghosszabbították Jesús Navas szerződését.

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

José Castro a mai nap folyamán egy rádiós műsorban elismerte, hogy sikerült megegyezniük a csapatkapitánnyal, Jesús Navasszal a közös folytatásról. A 35 esztendős futballista 2024 júniusáig szóló szerződést írt alá a klubbal. Az elnök az alábbi módon fejezte ki örömét a bejelentés után:

Most már bejelenthetem. Az elmúlt napokban tárgyaltunk Jesússzal, és sikerült megegyeznünk a következő három évre. Ez minden Sevilla játékos és szurkoló számára örömteli nap lehet, mert mindenki szereti őt. A pályán és magánemberként is igazi példakép, az akadémisták felnéznek rá. Ő egy igazi sevillai ember, keményen dolgozik, őszinte és tisztességes. Ő itthon van velünk, és a Sevilla egyik szimbólumának számít.

Jesús Navas pályafutása kezdete óta a Sevillában játszott, egyedül a Manchester City mezét öltötte még magára 2013 és 2017 között, majd ezt követően visszatért az andalúzokhoz. A klub színeiben eddig 563 alkalommal léphetett pályára, amelyeken 36 gólt és 109 gólpasszt jegyzett. A csapattal eddig összesen 8 trófeát nyert pályafutása során.