Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Az elnök megmagyarázta Zidane és Ramos távozását!

Mint ismert, a Real Madrid jelenének és közelmúltjának két ikonikus szereplője távozott a nyáron a spanyol fővárosból. Florentino Pérez klubelnök a következőképpen foglalta össze a történteket. 

A klubvezető az Onda Cero rádió El Transistor című műsorában vendégeskedett, ahol a következőképpen summázta Zidane heylzetét:

“Találkoztam én is egy búcsúlevéllel, amelyre azt mondják, Zidane írt, ám ez nagyon nem rá vall. Szerintem nem ő írhatta. Hogy milyen a kapcsolatunk? Ugyan olyan remek, mint az első nap volt, semmit nem változott! Zidane a Real Madrid legendája. Nem lepődtem meg, hogy távozni akart. Ismerem őt, tudom, hogy már foglalkoztatta a gondolat korábban is. Sokat harcoltam azért, hogy maradhasson velünk. Zidane nagyon egyenes személyiség, aki mindenkihez a lehető legkorrektebb. Egy egész estén át beszélgettünk a jövőjéről, ő viszont elhatározta magát a döntése mellett. Bármikor szívesen látom újra a csapatnál, és azt is tudom, hogy egy napon a francia válogatott lesz!” – Így Florentino Pérez, majd Sergio Ramosszal folytatta.

“Sergio olyan, mintha a fiam lenne! Még én hoztam a klubhoz, 2005-ben, elképesztően sajnálom, hogy már nincs velünk. Mindig is csodáltam őt. A Real Madrid legendája ő is, azt hiszen tisztelnünk kell őt annyival, hogy amiket elmondott a távozása kapcsán, ahhoz nem teszünk hozzá egyéb részleteket. Ajánlottunk neki egy szerződést, amelynek volt egy határideje, ő  pedig ezt nem fogadta el. Tudom, hogy vissza fog jönni egy napon, hiszen ez az otthona! Egyikünkben sincsenek rossz érzések, nem keresünk hibást, és ez a legfontosabb. A legjobbakat kívánom neki!” – Fogalmazott a blancók első embere.