Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Beárazta klubja a magyar válogatott védőt – sajtóhír

Az Európa-bajnokságon nyújtott kimagasló teljesítménye után szinte elkerülhetetlen a magyar válogatott hátvédjének nyári átigazolása, melyet immár klubcsapata is belátott…

(Photo by Matthias Hangst/Getty Images)

A török Fanatik nevű lap megalapozott információi szerint a török élvonalbeli (Süper Lig) Fenerbahce csapata legalább 20 millió eurós átigazolási díj fejében hajlandó értékesíteni erősségét, a magyar válogatott védő Szalai Attilát.

A 23 éves magyar válogatott hátvéd mindössze januárban szerződött a török klubhoz a ciprusi Apollon Limasszol csapatától, a kiszivárgott információk szerint a 2.3 millió eurót fizetett az isztambuli egylet. Szalai a Fener hátvédsorába hamar beilleszkedett és egy szemhunyás alatt nélkülözhetetlen alapemberré vált az együttesben, első bevetése óta 21-ből 21 bajnoki mérkőzésen kezdő volt az elmúlt idény második felében, és hátvéd létére már három gólt szerzett.

Az általános nemzetközi sajtóhíresztelések szerint Szalai szolgálatai iránt a teljesség igénye nélkül Angliából az Aston Villa, Olaszországból az Atalanta, Spanyolországból pedig a bajnok Atlético Madrid alakulata mutat komoly érdeklődést.