Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Sevilla távozója visszatért Olaszországba – HIVATALOS

A Sevilla csapatával a lejáró szerződése miatt távozó rutinos argentin középpályás a várakozásoknak megfelelően visszatért Olaszországba…

(Photo by Stuart Franklin – UEFA/UEFA via Getty Images)

Az olasz bajnokság (Serie A) elmúlt idénye végeztével sereghajtóként kieső Parma gárdája a kedd esti órákban erősítette meg, hogy 2+1 évre szóló szerződést kötött a Sevilla csapatától távozó Franco Vázquezzel.

A 32 éves argentin karmester korábban 2012 és 2016 között már szerepelt Olaszországban, több mint száz tétmérkőzésen lépett pályára azóta kiesett és visszasorolt Palermo színeiben. Ezt követően igazolt a Sevillához, ahol az évek során meghatározó játékos lett, bár az utolsó idényében sérülései miatt kevesebb lehetőséghez jutott. Vázquez az andalúziai gárda színeiben minden sorozatot figyelembe véve öt szezon alatt 198 mérkőzésen 26 gólt szerzett.

A rutinos labdarúgó még a másodosztály mellett azt is bevállalta, hogy sokkal kevesebbet fog keresni, mint amilyen fizetése volt a spanyol klubnál, mindezt azért, mert a “sonkások” nyáron kinevezett vezetőedzője nem más, mint az egykori palermói csapattársa, Enzo Maresca, akivel majd közösen próbálhatják meg kiharcolni a feljutást.