Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Trippier: “Csak az angol válogatottra összpontosítok!”

Az Atlético Madrid jobbhátvédje jelenleg nem törődik klubszinten a jövőjével, csak az Európa-bajnokságra fókuszál, ahol Dániával fognak összecsapni a Háromoroszlánosok a döntőbejutásért.

(Photo by Robin Jones/Getty Images)

Kieran Trippier neve többször szóba került az elmúlt időszakban a Manchester United csapatával, ugyanis a hírek szerint a Vörös Ördögök szeretnék őt leigazolni. Ám az újságírói kérdésekre nem válaszolt konkrétan a 30 éves védő, hogy marad a spanyol élvonalban vagy visszatér a Premier League-be, csak annyit, hogy az angol válogatottra és az Európa-bajnokságra koncentrál.

“Az Atléticóval élveztem a szezon teljes egészét és végül pedig bajnokok lettünk! Most a válogatottnál vagyok, Dániával játszunk az elődöntőben, nem foglalkozom semmi mással, csak ezzel!  Csak az angol válogatottra összpontosítok és próbálom a legjobbamat nyújtani. Ez a szezon ezidáig fantasztikus volt, amely komoly motiváció a számomra, és ösztönöz arra, hogy még több címet gyűjtsek be! A válogatottbeli szereplés csak magabiztosabbá tesz, a tapasztalataimat pedig szeretném megosztani másokkal, olyanokkal, akik nem nyertek még. Azonban sokan vannak a csapatban olyanok, akik trófeákat nyertek idén, és igazi győztes mentalitással lépnek pályára minden alkalommal” – nyilatkozta Trippier.